Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/e/a/yogaodesign.se/httpd.www/wp-content/themes/yoga-instructor/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Let Your Yoga Dance – Yoga & Kreativ Design i Skåne

Let Your Yoga Dance

Med Let Your Yoga Dance ® firar och hedrar Du din kropp och själ genom att vi för samman de gamla yogatraditionerna rörelse, andning och chakrasystemet till dans. De sju energipunkterna i kroppen är utgångspunkten och vi dansar till musik från hela världen.

Lätt yoga kombineras med enkel dans och enkel koreografi. Det skapas en koppling mellan alla deltagare där skratt, tacksamhet och möjlighet att uttrycka sig själv uppstår. Du får möjlighet att vidga Din komfortzon i en tillåtande och stöttande miljö.

När vi jobbar oss igenom den sju olika energipunkterna (chakran) i kroppen slår hjärtat lite extra, hjärnan jobbar, styrka och balans förbättras och vi känner oss tillfreds. Vi får träning för hela kroppen utan att det känns annat än härligt. Alla kan delta. Det finns inga måsten och det finns möjlighet att vila om Du behöver ta en paus. Vi dansar i en trygg och omtänksam miljö där vi alla får vara precis som vi är och det krävs ingen tidigare erfarenhet av yoga eller dans. Let Your Yoga Dance ® är träningen/dansen där skratt och glädje möter andligt djup.

Let Your Yoga Dance ® passar Dig som älskar att dansa och som önskar utforska Din dans under trygga former utan prestation och där skratt och leende garanteras.