Om mig

Maria Piema

Yoga, meditation och dans är och har varit en stor del av mitt liv i många år. För mig är yoga, meditation och dans vägen till att må bra, att lyssna inåt på kroppen och själen, att hitta glädje och energi i livet och att hitta kraften och modet att följa min egen väg. 

Jag utbildade mig till Kundaliniyoga- och meditationslärare 2015 på Mangalam och mina lärare var Emma Öberg, Annki och Klas Landahl. Jag har hållit klasser sedan dess på olika studios i Lund. Sedan januari i år har jag, tillsammans med min kollega och vän Annelie Lindstedt, en egen yogastudio, Studio Sunnanvind på Klostergården i Lund. 

Jag undervisar även i yogadans, vilket är en härlig form av frigörande dans. Jag utbildade mig till Let Your Yoga Dance Teacher i Puerto Rico 2017 för Jurian Hughes (USA). Den frigörande yogadansen är kreativ och för det mesta fri, men lite instruktioner förekommer också. Den är mycket uppskattad då vi släpper taget om prestationen och fokuserar på rörelse och glädje. 

Förutom mina utbildningar har jag varit på många olika yoga- och dansretreats under åren, både utomlands och här hemma i Sverige. De har gett mig otroligt mycket både personligen, men också inspiration till min egen undervisning. 

Både yoga och dans framkallar kreativitet och lust inom mig och den får utlopp genom bland annat att jag tillverkar smycken, främst armband och malas. Jag går helt efter känsla och intuition när jag tillverkar mina smycken och fyller dem med positiv energi och mantrameditationer. Jag tar gärna emot beställningar och skapar smycken precis som kunden önskar, men jag kan också ta emot beställningar där jag själv kommer med förslag på hur de kan se ut. 

Förutom min passion till yogan, dansen och skapandet arbetar jag som socionom sedan över 30 år tillbaka och har därmed stor vana att möta människor på olika sätt. 

Har du frågor? maila mig på maria@yogaodesign.se

Jag hoppas vi ses!

//Maria

 

Tidigare deltagare säger

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.