Kurser & Workshops

Ge dig själv, eller någon du bryr dig om, en webbaserad skrivkurs med många fantastiska stärkande verktyg!

Ord som läker – Skriv om ditt liv, en kurs som passar alla!

Detta är Write Your Selfs grundkurs med 8 steg under 8 veckor. Det är en väl genomarbetad kurs som utgår från Write Your Selfs grundpelare: Skrivande efter trauma, Skrivprocessen och Skribentens val och egenmakt. 
Dessutom tillkommer bonusmaterial och en textrespons (värde ord pris 700 kronor). Kursen kostar ordinarie pris 3500 kronor, men du får 1000 kronor i rabatt just nu. 

Totalt inklusive bonus får du 9 moduler med 35 lektioner samt textrespons för endast 2500 kronor!

Läs mer om Ord som läker – Skriv om ditt liv och anmäl dig här

Vill du dela upp betalningen – klicka här


Utforska din berättelse, för dig med lite skrivvana.

Detta är fortsättningskursen i läkande skrivande enligt Write Your Self. När du har gjort de första 8 stegen är detta en fördjupning och utveckling av det du har lärt dig. I kursen får Du lära dig att utforska mer av din berättelse och fördjupa dina kunskaper under 4 veckor. Det ingår även textrespons (värde ord pris 700 kr) Det bästa är om du går Ord som läker – Skriv om ditt liv först, men om du har stor vana och lärt dig grunderna på annat håll, kan denna kursen vara för dig. Kursen kostar ordinarie pris 2500 kronor, men du får den just nu till det förmånliga priset 1900 kronor. 

Totalt får du 4 moduler med 12 lektioner samt en textrespons för endast 1900 kronor! 

Läs mer om Utforska din berättelse och anmäl dig här

Vill du dela upp betalningen – klicka här

 
Läkande skrivande – grunderna, för nybörjare

En kortare kurs för hur du skapar en hållbar och medveten grund att stå på när du skriver. Grundkursen utgår bla från Write Your Self-metodens första 3 delar, men med fler skrivövningar. Vissa övningar kan påminna om gratiskursen, men dessa är mer djupgående här. Grundkursen pågår under 5 veckor och innehåller 3 moduler och 15 lektioner. En mycket prisvärd kurs för att komma igång och perfekt att ge bort som present till någon som vill komma igång med att skriva. Kursen kostar ordinarie pris 1400 kronor, men just nu får du den för 695 kronor. 

Totalt får du 3 moduler och 15 lektioner till ett fantastiskt pris på 695 kronor!

Läs mer om Läkande skrivande – grunderna och anmäl dig här


Textrespons

Få respons på valfri text, 1-3 A4 sidor. Du kan själv välja att fokusera på ett särskilt avsnitt eller ställa frågor som du vill ha feedback på angående texten. Ett mycket givande sätt att bli bevittnad i sin text och att få personlig anpassad feedback för att komma vidare. Ordinarie pris är 700 kronor, men just nu erbjuder jag textrespons för 500 kronor. Även textrespons är en perfekt present att ge bort!

Läs mer om textrespons – klicka här


Ge bort en kurs i present eller julklapp?

Att ge bort en skrivkurs eller textrespons i present eller julklapp är ett fint sätt att sprida möjligheten för fler att få ta del av en väl genomarbetad metod för att hitta sin inre styrka och röst och gå vidare i livet. Det är smidigt och enkelt (och klimatsmart!) att ge bort en webbkurs. Du väljer själv när kursen ska starta och skriver din egen hälsning till mottagaren. Allt detta gör du i anmälningsformuläret. 

Annat på gång

Förutom dessa kurser håller jag även på att sätta ihop en kurs för läkande skrivande kring familj och relationer. Mer information kommer inom kort. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig på: kurs@yogaodesign.se 

Maria Piema
Kursledare